2 1در مواردی که شما به نامنظمی گهگاهی ‌ضربان قلب (آریتمی) مبتلا باشید یا از تپش قلب گهگاهی شکایت دارید ولی امکان تهیه نوار قلب در زمان آریتمی نباشد (مثلا تپش قلب لحظه ای یا کوتاه مدت و در زمان های نامشخص)، دیگر با نوار قلب نرمال در زمان بی علامت بودن بیمار خیلی کمک کننده نبوده و نرمال بودن آن دلیل بر فقدان آریتمی نیست ( هر چند گاهی در برای برخی آریتمی ها کمک کننده است مثل سندرم ولف پارکینسون و…). در این موارد با روش هولتر ریتم ۲۴ ساعته قلب در صورت تکرار علائم، می‌توان نوع آریتمی‌را تشخیص داد. هولترریتم قلبی، دستگاه قابل حملی است که بطور مداوم  ضربان قلب را ضبط می کند

 

2 2در این روش دستگاه ثبت کننده نوار قلب(  دستگاه یا رکوردر قبلا به اندازه ۳-۴ برابر گوشی موبایل بود ولی مدلهای جدید فقط به اندازه یک فلش مموری کوچک و در حد ۱۵ گرم وزن دارد) به کمک معمولا ۳ سیم  به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت یا طولانی تر به سینه شما متصل شده (درحالیکه شما به فعالیتهای معمول روزمره مشغول هستید) و  پس از۴۸ -۲۴ ساعت از شما باز شده و سپس  تراسه قلبی ثبت شده توسط پزشک  با نرم افزار کامپیوتری ویژه بررسی  و آنالیز خواهد شد.

 

 

2 3معمولا پزشک از شما خواهد خواست  تا فعالیت های روزانه خود را انجام دهید و علائمی را که مشاهده می کنید، با ذکر ساعت بنویسید.                                 

از این روش در موارد زیر می‌توان استفاده کرد:

۱ . داشتن سرگیچه و یا سنکوپ و غش کردن های بدون علت
۲ . داشتن نامنظمی ضربان قلب که در نوار قلب تشخیص داده نشده است.

منبع: سایتهای اینترنتی و جزوات آماده سازی بیمار